Logo ARV001

Welkom in het Argentijns-Mexicaans Restaurant Amigo.

Argentijns-Mexicaans restaurant Amigo ligt aan een prachtige locatie in Vlissingen. De locatie ligt op loopafstand van de boulevard met strand en zee en ook direct aan het winkel gedeelte van Vlissingen. Het restaurant bestaat al 30jaar in Vlissingen en heeft zijn traditie om op houtskoolvuur te grillen nog altijd hoog in het vaandel staan. 

Op 12 september 2017 is het vernieuwde restaurant met een moderne trendy uitstraling, naast het oude restaurant Amigo,  geopend. 

Het is de plek om overheerlijk te dineren en om te kunnen genieten. Het is ook uiterst geschikt voor recepties, grote partijen, bedrijfsfeesten en bruiloften. Er is een ruim parkeer gelegenheid aanwezig op 150 meter afstand. 

In ons restaurant serveren wij voornamelijk Argentijnse-Mexicaans specialiteiten. Wij besteden veel zorg aan het selecteren van de beste, verse, ingrediënten. Soms komen die zelfs rechtstreeks uit Argentinië. Ons vlees wordt uit Argentinië geïmporteerd en vervoerd in speciale koelruimtes. Dus niet diepgevroren.

img 4373

Hieronder ziet u de locatie waar het restaurant is gevestigd:

Parkeren kunt u op een paar honderd meter afstand van het restaurant. Op het Steenen Beer kunt u altijd parkeren ook kunt u keuze maken uit het Bellamypark maar deze is vaak s'avonds in het weekend helemaal vol.